Platform Personeel Coronacrisis

Help elkaar aan werk in de land- en tuinbouw

Op zoek naar medewerkers?

In de eerste weken van de lockdown ontstonden er bij agrarische bedrijven grote zorgen over de beschikbaarheid van seizoensmedewerkers. Ook nu de maatregelen versoepeld worden zijn er bedrijven die hun personeelsbezetting voor het oogstseizoen nog niet helemaal rond hebben. Naast ons platform zijn er diverse andere kanalen die werkzoekenden gebruiken om op zoek te gaan naar werk. Door die diversiteit aan kanalen is het aanbod van medewerkers via het platform beperkt. Houd er dus rekening mee dat je oproep via dit platform niet direct tot succes leidt.

Ben je als agrarisch werkgever in een van de deelnemende sectoren op zoek naar seizoensmedewerkers? Plaats dan een advertentie op dit platform. Zowel individuele werkzoekenden, collega-agrarische bedrijven en uitzendbureaus kunnen reageren op jouw advertentie.

Je kunt ook kijken naar de beschikbare arbeidskrachten en contact opnemen met de aanbieder. De afspraken over inhuur van mensen maak je vervolgens zelf.

Heb je als agrarisch ondernemer vragen over de toepassing van cao, of over collegiale in- en uitleen van medewerkers, neem dan contact op met de Werkgeverslijn land en tuinbouw, via 088-888 66 88 (Let op, alléén voor agrarisch ondernemers!)

Heb je vragen over het platform, neem dan contact op met Kasgroeit via 088-329 20 70 of info@kasgroeit.nl.